Irene van den Oever: “De gezondheidszorg heeft iets compleet nieuws nodig, met andere normen en waarden!”

Wauw, wat een vrouw, wat een levenservaring, wat een missie!

Ervaar het enthousiasme van Irene van den Oever. De speelsheid, spontaniteit en gedrevenheid spatten van het scherm. Zeker bij de vraag wat het meest ondeugende was dat ze ooit deed en wie een compliment verdient!

 

Maak kennis met deze bijzondere CHANGER

 

Ontdek haar volledige levensverhaal in de inspiratiereeks CHANGE-Stories . Ze heeft het over de vele reizen die ze maakte als vrouw alleen, met de rugzak,  over haar eerste, onvoorwaardelijke liefde, de vele studies en het blijven doorstuderen die haar leidden tot haar ware missie, over haar voorliefde voor Indië en haar voorbeeld Ghandi, over narcisme, over samenwerken met het universum, over de invloed van Nieuwe en Volle maan, over bezield ondernemerschap, over energetische natuurgeneeskunde en nog veel meer. Ook Irene haar levensverhaal is een voorbeeld van iedereen, soms (zeer zware) uitdagingen krijgt op zijn levenspad. Levenskunst is het om de les eronder te ontrafelen. Eenmaal ie die snapt kan je transformeren en dat is groei.

 

Tipje van de sluier

Haar ultieme droom is een nieuwe, holistische gezondheidszorg van nul gaan opbouwen, zeer overtuigd beklemtoont ze:
Niet gaan heropbouwen, maar iets compleet nieuw opzetten, met andere normen en waarden.

In de CHANGERS-Gids staat meer info over Irene met alle nuttige contactgegevens. Bekijk zeker ook deze interviews met haar.

 

Together we change the world.

The more CHANGERS, the better our world.

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren