0202/2021 – De missie bleef, de vorm veranderde.

Terugblik

2010: Nooit eerder een blad gemaakt maar mijn gevoel gevolgd, CHANGE-magazine wordt gelanceerd. 2011&2012: uitbreiding van het magazine met events, een community en Nederland. 2013 afscheid van het kernteam,  herbeginnen. 2014 de ziekte van mijn man en zijn overgaan, 2015 mijn boek My CHANGE wordt gelanceerd, 2016-2017 absolute zelfzorg dringt zich op  wat resulteert in de stopzetting van het gedrukte blad. 2018 huiskamerlezingen en  workshops rond mijn boek My CHANGE, the house of CHANGE wordt ingericht. 2019 het borrelt om ‘iets’ online te doen. 2020: the CHANGE Day voor de 10de verjaardag en een voorzichtige lancering van het platform We are the CHANGE. 2021: zeer duidelijke visie van wat en voor wie het platform is bedoeld.

Conclusie

De missie is gebleven, de vorm is veranderd.  Corona en de lockdowns verminderden mijn weerstand had op het online-gebeuren. Ik verbind nu mensen met elkaar op dit platform:  lezers met CHANGERS, want we are one. We raken elkaars hart  met ‘ander’ informatie, informatie voedt, die inspireert, die je eigen zelfgenezend vermogen doet herontdekken, die je doet zorgen voor moeder aarde etc etc.

Mijn droom en missie NU

CHANGERS maken het dagelijks nieuws. In de CHANGE Community zitten zoveel mooie mensen. Hun waardevolle missie is een super positieve bijdrage aan de wereld in verandering. Deze wijsheid moet de wijde wereld in, moet bekender worden omdat ze zo waardevol is. Er is veel te veel negatief nieuws dat mensen uit  balans brengt.  We are the CHANGE brengt ‘ander’ nieuws, nieuws van hart tot hart, dat harten en zielen voedt.  Dit onder de noemer:

TOGETHER WE CHANGE THE WORLD .

THE MORE CHANGERS, THE BETTER OUR WORLD

Gratis voor de lezers om zoveel mensen te bereiken, iedereen die op zoek is naar iets anders kan hier terecht.  . Er is een wekelijkse wedstrijd met een product in de kijker dat ook te winnen is. Tot nog toe zijn boeken zeer gegeerd.

Dagelijkse inspiratie en informatie, wordt ook zo gecommuniceerd: ‘Mensen kom dagelijks langs, kom uw hart en ziel voeden’. Met onze informatie leer je de dingen anders te bekijken, herontdek je het zelfgenezend vermogen, zorg je als vanzelf voor moeder aarde, zie je dat geld een middel i.p.v een doel, aanvaard je dat leven en dood samen horen, begrijp je dat alles en iedereen spiegels zijn enz. Vanaf vandaag starten we met een dagelijkse frequentie doch ons streefdoel is naar een frequentie van 3x/dag te gaan. ’s Ochtends, ’s middags en ’s avonds kan wie het wilt wat positiviteit komen tanken. Dit onder de noemer:

I AM YOU – YOU ARE ME – ALL IS ONE

CHANGERS-Gids.

Hoe mooi en handig is het dat iemand die op zoek is naar een CHANGER ze allemaal op één plaats verzameld ziet staan! Niet alleen coaches, therapeuten, holistische dokters, osteopaten en healers maar ook alternatieve hotspots, ondernemers en zorgers voor Moeder Aarde, als ook kunstenaars en andere artiesten… En ga zo maar door. Mensen met een meerwaarde, die het verschil maken, die vroeger in CHANGE-magazine stonden en nu allemaal verzameld staan in de CHANGERS-Gids. Mensen die op zoek zijn naar verandering kunnen dus moeiteloos hun keuze  maken op basis van hun keuzecriteria.

Alle CHANGERS onder hetzelfde digitale dak!
-CHANGE-Partners

Op dit moment tekenden 15 partners in als CHANGE-partner. Ik noem hem het ‘positief-nieuws-team’. Niet iedereen komt in aanmerking voor een partnership. De kernwaarden om in aanmerking te komen zijn: authenticiteit, werken vanuit het hart, zachte zakelijkheid.


Wil je graag méér informatie, heb je zelf iets te delen of wil je verjaardagswensen sturen? Dan mag je me mailen op gina@wearethechange.be of doe het hieronder dit artikel bij het voorziene commentaarplekje. De eerste 11 krijgen een waardevol cadeau. Rara wat zou dat zijn?

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren