Complimentendag 2023 – Onze Zilverlingen zijn goud waard

JONG EN OUD krijgen extra aandacht op Complimentendag

OUD

Complimentors en CHANGERS maken tijd vrij op Complimentendag om te luisteren naar het levensverhaal van iemand die in de laatste levensfase vertoeft. We vonden een gepaster woord voor ‘oudje, ouderen, ouderlingen’ dat de waarde van iemands levenswijsheid bevat. Zo ontstond ‘Zilverlingen’. Laat je hart spreken en bezorg een Zilverling hét Complimentmoment van hun leven op Complimentendag. Want onze Zilverlingen zijn goud waard.

 

JONG

De positieve vibes van het dagelijks Complimentmoment werken zodanig aanstekelijk dat sommige scholen wilden meedoen. In elke provincie is er al 1 school die het Complimentenpact ondertekende maar het is onze intentie dat alle scholen vanaf het nieuwe schooljaar gaan meedoen. Gewoon omdat het zo simpel is. Het gaat eens niet om prestatie, competitie, wedstrijd, maar om het besef dat jongeren met hun school bijdragen tot een golf van positiviteit.

Iedereen is uniek en heeft iets waarin hij of zij uitblinkt. Dat spontaan tegen elkaar zeggen als je iets unieks hoort of ziet bij een andere, met woorden, van  hart tot hart, doet zoveel deugd. Gemeende woorden van hart tot hart zijn prachtige cadeautjes. Iedereen!

Iedereen complimenteert elkaar en wordt er dagelijks bij betrokken. Hoe mooi is het wanneer kinderen, leerkrachten, directie, secretariaatsmedewerkers, zorgpersoneel, kuisploeg, koks, ouders… elkaar dagelijks onderling complimenteren! Het zorgt voor positieve sfeer, zowel voor de gever als voor de ontvanger.

Complimenten van ♥ tot ♥

Word je hart ook warm en groot bij het lezen van deze mooie complimenten van de bezoekjes aan de Zilverlingen?

Bernardine, … Een kranige en moedige vrouw met een gouden hart. Maakt mooie kaarten en collages. Schrijft prachtige gedichten.
Doe zo verder!
Chris
Liefste mama, jij verdient een immens compliment omdat je altijd zo positief, vrolijk en goedgezind bent. Je bent een doorzetter en staat altijd klaar om anderen te helpen.
We love you.
Nancy
Mama,
Jij verdient een groot compliment omdat je nog zo jong oogt en vitaal bent, het resultaat van zo goed voor jezelf te zorgen. Jij wordt zeker 100 jaar.
Je dochter Gina
Liefste pit,
Ik bewonder jou voor je vrolijke lach en het genieten van het leven , dit leer ik van je . Wat een stralende zilverling die goud waard is 🤩 Ik vroeg wat mag ik je wensen en hij zei : Niks ik ben helemaal vervuld🧡 We gaan er een stralende dag van maken en na zijn compliment straalde hij nog meer . Morgen gaan we dit ook in de scholen brengen 🙏 Doe jij ook mee met complimenten geven aan jong en oud ?
Dank aan Gina de Groote om dit te organiseren.
Carolien Flecijn
Nonkel Romain,
Ik geef je een mand vol complimenten voor de kranige krijger die je bent. Ik kom snel terug naar Oudenaarde.
Gina
Tante Yvonne,
Jij bent een super tante, een vlotte prater en een sociaal mens. Dat verdient een groot compliment.
Gina

Lieve moetie,

Ik geef je graag welverdiende complimentjes – voor je wilskracht en doorzettingsvermogen, hoe jij aan 92,5 nog steeds je boodschappen zelf doet, je eten maar, je administratie runt en dagelijks minimum 40 minuten wandelt – voor je liefde voor de natuur, je blijheid om een knopje, een meesje dat komt eten op je terras, je orchideeën die boven naar de verzorging gaan tot ze weer gezond zijn – je grote hobby: foto’s trekken en op je computer bewaren en in folders steken. Bravo, een welgemeende proficiat!

Je dochter,
iele

Mijn complimentenkaart aan Stieneke en haar broer Pierre, respectievelijk 103 en x jaar :
Liefste Stieneke,
Mijn compliment van vandaag gaat speciaal naar jou omdat jij zo een doorzetter bent, steeds goedgezind en positief in het leven staat. Je bent een voorbeeld voor velen.
Nancy Swerts
Interview met Jef 90 en Nicole 74. Zij gaf jarenlang yoga en diverse cursussen i.v.m. persoonlijke ontwikkeling. Ze is méga enthousiast over de complimentenkaartjes en deelt ze zelf uit telkens er iemand op bezoek komt.
Nancy Swerts
Tante Lydie,
Ik geef je graag een compliment omdat je je leven in handen hebt gepakt en er op je eentje nog iets moois van maakt na het overlijden van nonkel Carlos.
Gina
87 jaar is ze, van 1935. Je gelooft het niet als je haar ziet.
Ik geef haar graag een compliment om haar mooie, krachtige en zachte persoonlijkheid. 🌸 Zeker als je zou weten wat ze allemaal heeft meegemaakt, … En toch blijft ze zo open en zacht 🌸 Hilda Klewais, 87 jaar

Vandaag heb ik een bezoekje gebracht aan Anny Rutten, wat gebeurde, zij verraste mij met een uitnodiging voor een heerlijk lunch! (Nog voor mijn verjaardag) Wij hebben allebei genoten! Anny verdient een compliment omdat ze altijd voor iedereen klaar staat, omdat zij altijd positief blijft ondanks al haar uitdaging, omdat ze een heel lief mens is! ❤️ kortom een ‘Goudse’

Veronika Rutten

Chère Gigou, (89)

Je donne un compliment pour ton enthousiasme quand tu parles de ta jeunesse, de ton labeur aux champs avec le cheval à partir de 12 ans, et j’adore la joie qui vient dans tes yeux quand tu évoques tes soirées dansantes. Merci de partager ta vie avec les jeunes et avec nous.

Ta voisine,
iele

Jouw complimentmoment hier?

Wil je ook je complimentmoment/bezoekje hier gepost zien, stuur een mail naar welkom@complimentmoment.be.

Andere complimenten

Jouw complimentmoment hier?

Wil je ook je complimentmoment/bezoekje hier gepost zien, stuur een mail naar welkom@complimentmoment.be.