Het ComplimentMoment van Barbele Kindt

Complimentendag werd 12 jaar geleden in het leven geroepen en is zeer goed gekend en ingeburgerd. Dit jaar wordt een versnelling hoger geschakeld met als doel een golf van positiviteit te creëren. We zagen het afgelopen jaar al wat mogelijk is als een enkeling opstaat, een oproep doet en effectief mensen bij elkaar krijgt. Ik wil hetzelfde bereiken met gelijkgestemden die zich engageren om via een compliment een stroom van positivisme te stimuleren die dagelijks groeit.”

“De wereld heeft nu meer dan ooit nood aan positieve noot. Daarom wil ik met zoveel mogelijk “Complimentors” alias “Bewuste Veranderaars” daar samen dagelijks voor zorgen. Veel te veel mensen leven in angst door de tijdsgeest van nu. Een gemeend complimentje, van hart tot hart, kan wonderen doen. Door elke dag te complimenteren verander je de wereld die nu vooral bestaat uit ongerustheid en twijfel. Er zijn dagelijks dingen die wel goed gaan, gerealiseerd door mensen die mooie dingen doen, gewone individuen die maken wie we samen zijn.”

 

 

 

 

Niet 1 dag.

Niet 1 week.

Niet 1 maand.

Niet 1 trimester.

Niet 1 semester.

Maar 1 jaar lang –

365 complimenten per Complimentor.

Doe jij ook graag mee?

Ga naar de site www.complimentmoment.be.

Onderteken het Complimenten Pact. Bravo – momentje complimentje voor jezelf.

Start met complimenteren. Het “hoe” is niet belangrijk. De ene dag kan dat mondeling in eigen kring zijn, de andere dag tijdens een telefoongesprek. Een volgende keer complimenteer je iemand die  je niet kent op sociale media met de hashtag #complimentmoment enz.

Samen staan we sterk! Je kunt af en toe eens iets laten weten over wat je erbij voelt. Deel mooie reacties kortom help concreet mee aan de golf van positiviteit.

 

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren