11 dagen samen doelgericht complimenteren

De 10-daagse Complimentenchallenge was zo’n groot succes dat er een vervolg uit is ontstaan ten voordele van co-creatie met JEZ/Mental Power, namelijk 11 dagen doelgericht complimenteren. De start is op 21 maart, de eerste lentedag. Een ideaal moment om een nieuwe, positieve gewoonte te implementeren.  De actie loopt af op 31 maart. Net als in de challenge krijgen de deelnemers 11 dagen een inspiratiemail waarin ze dagelijks aangemoedigd worden om een bepaalde doelgroep te complimenteren.

Aan de gratis challenge deden 825 mensen mee, waarvan 750 tien dagen lang dagelijks trouw op post waren. Hier onderaan deel ik graag eentje van de vele reacties. Hoe fijn zou het zijn dat ook aan deze actie mensen massaal gaan meedoen!! Het gaat om het luttele bedrag van 1 euro per dag = 11 euro!

Wie intekent ondersteunt zowel de uitbouw van het Complimentmoment in de scholen als de mooie missie van JEZ/Mental Power rond het mentale welzijn van jongeren. In de Complimentenketting op YouTube  leer je de initiatiefneemsters beter kennen Mieke Spanhove en Leen Martens.

Alles draait rond het engagement, het verlangen om een steentje bij te dragen aan een positievere wereld. Doe jij ook 11 dagen mee? Ja? Dan zie ik jou graag op 21 maart. Ik koos deze reactie als afsluiter omdat die zo authentiek is.

 

“Niet makkelijk, deze challenge, zeker het verschil tussen doen en zijn…ik ben dat natuurlijk ook echt niet gewoon, heb niet geleerd om mensen te waarderen, een compliment te geven omwille van hun zijn. Maar nooit te oud om te leren natuurlijk  ik ga jouw inspiratie gebruiken voor de mannencirkel die ik zaterdag mag begeleiden.. ik voorzie een set leuke kaartjes, en laat mijn mannen een complimentje met betrekking tot het zijn van een cirkel genoot op papier zetten, spannend, ik laat nog weten hoe het ervaren werd door de groep 🙂 Bedankt Gina, prachtig hoe jij kan blijven focussen op het positieve, ook in lastige tijden, je bent hierdoor een grote inspirator voor anderen, blijf dat zeker doen, het maakt zeker een verschil in deze wereld! P.V.V

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren