Fabina Van Halteren waardeert deze 2 vrouwen met een compliment

Angélique Monballieu en Greet Bunnens deze TOP-vrouwen wil ik vandaag de hand reiken en een prachtige dans met hen doen.

Deze 2 topvrouwen hebben me, in deze tijd waar alles donker en chaos voor me was, begeleid. In overleg zochten we samen welke pasjes voor mij het best zijn om zichtbaar te worden. Ze deden het elk op hun eigen manier.
  • Angélique is een kleurige oranje dame want zo kent iedereen haar.

Voor mij was ze een rots in de branding, iemand die je steunt en raad geeft wanneer je het nodig hebt. Door haar jaren ervaring in het organiseren van evenementen weet ze perfect in welke richting je wilt  gaan. Ze kan makkelijk met je meedenken. Ik leerde veel van haar om me zichtbaarder te maken op sociale media. Ik weet dat ze me nog heel wat handvaten zal aanreiken wanneer ik het nodig heb.

Momentje, dan is het nu tijd voor mijn complimentje aan jou Angelique. Dank voor je expertise en zoveel meer.

 

  • Greet is mijn rechterhand wanneer het gaat over branding maar ook begeleiding.

Ook zij voelt me perfect aan. Er wordt op een ontspannen manier  aan marketing en sales gedaan. Ze leert me met heel vrouwelijke energie hoe dit te doen. Met veel respect en gevoel werkt ze met haar klanten. Dez eigenschap zit verweven in haar manier van werken. Greet staat open om te groeien en open te bloeien. Je kan perfect met haar sparren en daarna tot een prachtig resultaat komen.

Momentje, dan is het nu tijd voor mijn complimentje aan jou Greet. Dank voor je empathie en uitstraling.

Ik weet dat een compliment best werkt als je die aan één persoon apart geeft. Zo deed ik het hierboven. Toch verdient hun teamwork er ook eentje. Ze zijn een magisch duo om mee samen te werken. Ze voelen, doen, overleggen, sparren op een respectvolle, liefdevolle manier. Ze zijn het voorbeeld  voor hun klanten wat groeien, bloeien en stralen betekent.

Méér over Fabina Van Halteren en haar missie met Adoenia vind je in de CHANGERS-Gids.

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren