No Image Available

In 10 stappen ontdekken wat je voeten je willen vertellen

 Auteur: Tine De Valck  Categorie:  Uitgever: Expertboek  ISBN: 9789493187948  Taal: Nederlands
 Beschrijving:

Heb jij vaak blaren, eelt, drukpunten of pijn aan je voeten? Moet je je dagelijkse wandeling vaak missen door ongemakken aan je voeten of lichaam? In dit boek krijg je informatie over de manier waarop deze pijnklachten ontstaan en hoe je ze kan voorkomen.

De 10 stappen in dit boek geven je de nodige inzichten en tools om gezond en wel door het leven te stappen. Je leert begrijpen welke signalen jouw voeten je geven en je leert je voeten op een andere manier kennen.

Met de methode van Hikimo, een holistische voettherapie, wordt je zelfhelend vermogen aangesproken. Je kijkt naar de oorzaken van de klachten en observeert je voeding, emoties, gedachten en fysieke ongemakken. Tijdens een persoonlijke zoektocht haal je de ballast uit je rugzak om vrij en in balans door het leven te gaan.

Met de concrete opdrachten en tips kan je direct aan de slag. Jij bent jouw eigen heelmeester.

Over de auteur:
Tine De Valck is down-to-earth ondernemer, holis-tisch voettherapeut en spiritueel bezieler van Hikimo. Ze studeerde aan het Belgisch Instituut van Podologie en ontwikkelde haar eigen methode om mensen te verlossen van fysieke ongemakken, op basis van vier pijlers: lichaam, geest, voeding en emoties. Het is haar missie om anderen te verbinden met hun innerlijke kompas en te begeleiden in hun persoonlijke zoektocht naar meer rust en balans, vrij van voetproblemen.

Recensie:
‘Dit krachtige, prachtige en praktische boek helpt niet alleen om onze voeten meer naar waarde te schatten, maar zorgt er ook voor dat we de nodige inzichten en tools krijgen om gezond en wel door het leven te stappen.’
Evelyne Desouter – Transformatiecoach


 Terug