No Image Available

Het chocolademeisje

 Auteur: Christel Stevens  Categorie:  Uitgever: Paris Books  Gepubliceerd: 15 Sep, 2016  ISBN: 9789492179432  Taal: Nederlands
 Beschrijving:

Afslankchocolade. Met dit revolutionaire idee wil Isa eerst de zoetwarenbeurs veroveren en daarna de wereld. De realiteit blijkt minder zoet. Ze verliest alles waar ze ooit van droomde, iedereen voor wie ze ooit leefde. Alleen, vechtend tegen haar overgewicht, liefdesverdriet, een dreigend faillissement en in verwarring over de relatie met haar familie en vrienden, vertrekt ze naar Cyprus. Om op het eiland van liefde het ware genot te ontdekken. Het Chocolademeisje is een pageturner vol liefdeshormonen met de geur van Chocolat. Over vrouwen en vertrouwen. Samenwerking en verraad. Verbinding en eenzaamheid. Overgewicht en afslanken. Emo-eten en zinnenprikkelend proeven van het ware leven.

Over de auteur: Het Chocolademeisje is de eerste roman van Christel Stevens alias Miss Bloedsuikerspiegel. De ingenieur voeding, voormalig directeur van een zoetwarenfabriek, kampte ooit met gezondheidsproblemen, overgewicht en eetstoornissen. In 2003 koos ze ervoor om haar hart te volgen . Ze is nu orthomoleculaire diëtiste en runt een succesvolle praktijk.

 Back