Froucke van der Lijn: “Leef volgens je gevoel. Je voelt het vaak wel, maar er ook naar handelen is nog heel wat anders!”

Voorsmaakje van de CHANGE-Stories an 20.02 tot 25.02 - Froucke van der Lijn

Maak kennis met Froucke van der Lijn. Froucke is marketing- en communicatiedeskundige maar haar passie ligt in het inspireren rond zelfgenezing. Dit doet ze door het organiseren van congressen. Ook heeft ze een praktijk waarin ze mensen helpt de oorzaak te vinden van hun ziekte. Ze is moeder van 3 kinderen, haar zoontje Elso stierf op 13-jarige leeftijd. Zijn dood ligt aan de basis van haar missie.

De boodschap die Froucke de wereld zou insturen als de media haar morgen belt voor een interview:

We zijn zelf verantwoordelijk voor ons eigen leven. Ik huiver wat ik nu zie wat er massaal gebeurt. Anderen, overheden, wetenschappers dicteren ons hoe wij moeten leven. Dat kan toch niet?! Welk leven leven we dan? Waar is de eigenheid van elk individu en elk gezin? Als ieder nu eens met zichzelf zou bezig zijn? Neen, dat is niet egoïstisch omdat ik mij ook niet ga bemoeien met iemand anders leven. Niemand moet tijd steken in zaken die er niet toe doen!

Ben je graag bij de avant-première van de 25 CHANGE-Stories waaronder die van Froucke van der Lijn?

Schrijf je in via www.changestories.eu en je zit gratis op de eerste rij.

 

CHANGE-Stories Inspiratiereeks voor en door CHANGERS.

Van 20 tot 25.02.22

Maak kennis met  alle  hoofdrolspelers in de CHANGE-Stories

CHANGE-Stories

  • Openhartig  Ontroerend   Optimistisch   Online

 

Met dank aan Kim Renuka voor de song Change the world

 

 

 

 

Author: Gina De Groote

Bezielster en coördinatrice van het platform met community We are the CHANGE. Hoofdredactrice en uitgever van het vroegere CHANGE think positive. Auteur van het boek My CHANGE.

Commentaren