The CHANGE @ Work day

The CHANGE @ Work day

Doe eens anders-dag

Wat?

The CHANGE Day kan worden geboekt als evenement, teambuilding dag, klantenfeest. Voor organisaties, bedrijven, scholen, vereniging die graag eens ‘iets anders’ willen is er dus deze ‘Doe-eens-alles-anders-dag’.

Is een volledig gevuld en geanimeerd dagprogramma met CHANGERS die hun expertise op een toegankelijke manier overdragen. Je leert anders kijken naar jezelf, je collega’s, je werk. Je leert zoeken naar oplossingen, naar de andere kant van een verhaal, je ontdekt dat er veel meer mogelijkheden zijn dan je kent. Dit alles op een ongedwongen, plezante manier. Keuze te over om het zo plezierig mogelijk te maken : muziek, dans, sport, yoga in combinatie met wetenschappers, dokters, trainers, coaches, acteurs. Alle combinaties zijn mogelijk.

CHANGE@WOrk with the CHANGE Day.

Waarom?

Verandering begint met kleine stappen. Door bijvoorbeeld een
hele dag uit trekken om in teamverband vele CHANGE-weetjes te vernemen en mee te doen met de  voorgeschotelde CHANGE-oefeningen. Om bewust te worden van de patronen waarin je vaak onbewust vastzit. Zo kom je tot een andere kijk op de dingen, het werk, het leven,  de ander maar ook op jezelf.

Hoe?

The CHANGE Day bestaat uit 8 uur.

Keuze uit:

  • 1 volledige dag
  • 2 halve dagen  van 4 uur
  • 4 kwartdagen van 2 uur.

Waar?

  • Intern of extern: in het bedrijf of op locatie.
  • In the house of CHANGE in Herent

Wil je er graag bij zijn? Schrijf je in