For CHANGERS only!

Eenmaal je als CHANGER in de CHANGERS-Gids staat kan je beroep doen op  onderstaande waardevolle extra’s

  • Heb je behoefte  aan extra visibiliteit ?
  • Wil je de doelgroep ‘mensen die bewust in het leven staan’  maximaal bereiken?
  • Heb je soms nood een klankbord om te sparren over jouw communicatie?
  • Wil je graag  je unieke talent onder de aandacht van de media brengen?

DE CHANGE-Mail

Wekelijks worden 2 mails verstuurd naar méér dan 13.000 CHANGERS. Dit zijn mensen die bewust in het leven staan. CHANGERS  kunnen hun workshop, cursus, coachingpraktijk, boekvoorstelling of inspirerende activiteiten  bekend te maken bij deze bewuste doelgroep. Allen zijn ze bezig met positieve verandering,  persoonlijke groei en bewustwording. Voorbeelden zie je onderaan deze pagina. Je hebt daar ook de optie om in te schrijven op Gina’s gratis tips. Er zijn 2  mogelijkheden: een solo-aanwezigheid waarbij enkel  jouw  boodschap centraal staat en de multi-aanwezigheid met zoals de naam het zegt de mailing deelt met andere CHANGERS hun boodschap. Meer info en reservatie. 

Soulstormen met Gina

“Ik heb genoeg gebrainstormd in mijn reclametijd. Ik heb het daar over in mijn boek My CHANGE. Sinds ik met CHANGE bezig ben leef en werk ik vanuit mijn hart, mijn kern, mijn ziel, mijn èchte ik. En dat is heeeeerlijk! Daarom  help ik graag anderen om dit ook te doen. Voor corona deed ik dat live in the house of CHANGE in Herent.  Nu doe ik dat ook online èn live wanneer het mag. Vooraf onze soulstorm krijg je een documentje ter voorbereiding. Met ons tweetjes komen we samen (online of live) en laten we een magisch moment  ‘ontstaan’. Alle oplossingen en wijsheid zitten immers in jou. Die komen als vanzelf weer naar boven tijdens of na een soulstormsessie. De 1ste keer trek ik maar liefst 2,5 uur uit.  Zo leer ik jou en jouw diepste verlangen kennen en gaan we er samen mee aan de slag. Ik ben ervaringsdeskundige in grootse dromen realiseren maar ook om na het vallen steeds weer op te staan. Vanuit deze levensechte ervaring help ik graag anderen om hun dromen te realiseren. MY CHANGE FOR YOU!”

Gina De Groote – Méér info op Soulstormen met Gina – Gina De Groote

Partnership

Is niet meteen voor iedereen toegankelijk. Verneem je graag wat het juist inhoudt en of jij met je missie ervoor in aanmerking komt neem dan contact op met Gina De Groote.

Persactie

Schrijven & uitsturen van een persbericht naar onze perslijst.

Telefonische follow  indien gewenst

Opzetten van media-actie rond het persbericht

 

I am you –  You are me – All is one.
Together we ARE. The CHANGE.
The more CHANGERS, the better our world!