Ik wens alle scholen een nieuw schooljaar met vele complimentmomenten

Namens hashtag#Complimentmoment wil ik alle scholen, leerkrachten en leerlingen maandag een vliegende start wensen voor een super positief schooljaar. Een nieuw begin biedt een perfecte kans om een cultuur van waardering en positiviteit te omarmen door middel van een regelmatig of zelfs dagelijks hashtag#Complimentmoment!
Waarom een dagelijks of regelmatig Complimentmoment?
Regelmatige complimenten helpen kinderen van jongs af aan om hun verwondering en waardering aan iemand te uiten, wat ongetwijfeld resulteert in veel afgunst en jaloezie en veel meer harmonie in de klas. Een veilige en positieve leeromgeving begint met de kracht van woorden en dit is zo eenvoudig door een oprecht compliment.
Hulp nodig?
Het Complimentmoment biedt voor leerkrachten en directie Inspiratiesessies, Teambuildingdagen en Workshops aan.
Laten we samen zorgen voor een jaar vol positiviteit en waardering door het dagelijks Complimentmoment. Wie doet er mee?
hashtag#Complimentmoment hashtag#momentjecomplimentje hashtag#changeatschool hashtag#onderwijs hashtag#positiviteit hashtag#complimenten hashtag#nieuwschooljaar hashtag#teambuilding

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren (0)
Voeg Commentaar toe