Dr Aline De Pelsemaeker complimenteert haar man en Barbele Kindt #complimentenketting

In de #Complimentenketting kreeg holistisch arts Aline De Pelsemaeker eerder al een prachtig #Complimentmoment van Barbele Kindt . Ze werd gewaardeerd voor haar wijsheid, haar holistische kijk op gezondheid en het leven, haar kwetsbaarheid, en de manier waarop ze haar authentieke zelf toont en verbinding maakt met de mensen om haar heen, inclusief haar patiënten. Wauw, wat een mooie woorden!
Dokter Aline ontving deze complimenten met veel dankbaarheid en ging met mij in gesprek over de rol van complimenten in haar leven, vanaf haar kindertijd. Ze vertelde dat je eerst zelf de waarde van een compliment moet geloven voordat je het echt kunt ontvangen. Vervolgens zette ze de #Complimentenketting verder met een oprecht compliment voor haar man @Jonathan De Kegel. Ze waardeert hem voor het feit dat ze samen kunnen groeien in hun persoonlijke ontwikkeling, elkaar vrijlaten waar nodig, en elkaar de kansen gunnen om verder te groeien.
Aline complimenteerde ook zichzelf, onder andere voor haar doorzettingsvermogen op de lange weg naar wie ze écht is.
En last but not least gaf ze Barbele Kindt een compliment terug. Barbele heeft het unieke talent om inzichten te integreren in het dagelijks leven. Tijdens de Winterroute leerde ze Aline hoe ze de stilte in zichzelf kan vinden. Barbele stelt altijd de juiste vragen op het juiste moment, waardoor precies de juiste dingen naar boven komen die nodig zijn voor de volgende stap. Zonder grote woorden, gewoon door wie ze is, raakt ze precies de juiste punten aan. Daar zal ik haar altijd dankbaar voor zijn. Ik heb zoveel van haar geleerd en kijk ernaar uit om samen verder te groeien.
Dit is wat een oprecht en gemeend compliment kan doen: het laat mensen stralen, en dat is prachtig om te zien. Dankjewel, Aline De Pelsemaeker, voor dit bijzondere #Complimentmoment.

— met Aline De Pelsemaeker en Barbele Kindt.

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren (0)
Voeg Commentaar toe