Carolien Flecijn complimenteert graag drie CHANGERS #Complimentenketting

Een nieuw complimentmoment met Carolien Flecijn die een compliment krijgt voor haar zuivere zijn, engelenenergie, een prachtige engelenstem, een super mama, een super kindertolk, de manier waarop ze met de dood van haar jongste zoontje Rafaël omgaat.

Carolien is hooggevoelige coach, haar missie is die hooggevoeligheid zien als kracht.

In de scholen waar ze komt ziet ze dat het complimenteren goed loopt. Onder de kinderen onderling kan het nog veel beter, ze verwijten elkaar eerder dan te complimenteren.
Carolien ziet een verschil tussen de verschillende scholen en vindt de tools die door ons worden aangereikt een hulpmiddel om van complimenteren een gewoonte te maken.

Ze complimenteert zichzelf voor wie ze is : zeer zacht, liefdevol, rustgevend, haar engelenstem, haar onvoorwaardelijke liefde. Een compliment voor haar ‘doen’ is voor de eigen songs die ze heeft geschreven.

Haar kinderen krijgen zeer regelmatig een complimentje. Ze maken van het Complimentmoment een spelletje: ’s avonds doet ze de kinderen hun dag overlopen en benoemen waar ze dankbaar voor zijn.
In haar kindertijd ontving Carolien helaas geen complimenten, ze hoorde vooral wat ze niet goed had gedaa.n

 

Ter  afronding geeft Carolien graag de ketting door en complimenteert drie CHANGERS:  Mieke Spanhove, Siska Blankcaert die ook kindertolk is en via We are the CHANGE leerde kennen. Ze werken soms samen. Op 26-jarige leeftijd leerde Wilga Zibel haar voelen wat onvoorwaardelijke liefde is en haar eeuwige dankbaarheid uit ze door middel van een groot compliment.

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren (0)
Voeg Commentaar toe